Welkom bij de grootste Mobiele Data Verstrekker van Nederland.   Vanaf heden is ook pda.wapbode.nl actief. Speciaal voor PDA's.  Wapbode bevat meer dan 10000 'eigen' pagina's!

# Wapbode:

 

Momenteel wordt er al veel data aangeboden voor de mobiele mens. Wapbode draagt daar een steentje aan bij door twee sites aan te bieden: mmm.wapbode.nl (voor waptelefoons) en pda.wapbode.nl (voor PDA'S) Wij bieden u onze dienst aan zonder bijkomende kosten. U betaalt toch al genoeg aan mobiele telefoonkosten.

Via de speciale PDA site kunt u alvast kennis maken met onze uitgebreide site. Zonder dat u in het bezit hoeft te zijn van een waptelefoon of PDA. U kunt op die manier onze inhoud zelfs oproepen zonder een mobiel communicatiemiddel.

Op de pagina structuur ziet u welke informatie is op te roepen. En iedere dag worden er items toegevoegd. Veel pagina's worden iedere minuut geactualiseerd, zoals tussenstanden van voetbalwedstrijden. De gegevens worden op een duidelijke manier gepresenteerd ondanks de beperking van de schermbreedte van een waptoestel. Zie voorbeeld.

Tip! U kunt url's (webpagina namen) ingeven als favorieten. Als u mmm.wapbode.nl / pda.wapbode.nl instelt als uw home-page (startpagina) kan u dat weer kostbare telefoontikken besparen.

Voordelen op een rij :

  • geen bijkomende kosten voor het opvragen van informatie

  • geen lidmaatschap nodig

  • telefoonoperator onafhankelijk

  • actueel maar ook met veel historie

 

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met ons via de pagina info.

Een internetsite ontwikkelen is niet zo moeilijk. Alleen het presenteren van gegevens op de meest duidelijke wijze is een kunst op zich.

Wij ontwikkelen sites voor onderweg die geschikt zijn vanaf de kleine wap- telefoontoestellen, smart telefoon en PDA's . Deze sites worden eerst grondig getest en daarna vrijgegeven.

En met onze duidelijke structuur vindt u snel onze gegevens.

Dat de gegevens actueel zijn spreekt voor zich!